Spreker

Bent u op zoek naar een spreker? Misschien een inspirerende spreker, een spreker met een vluchtelingenverhaal of wellicht een spreker over diversiteit? Al enkele jaren ben ik te boeken als spreker voor congressen, seminars, business events, lezingen en bedrijfsfeesten.

Er zijn een reeks onderwerpen waar ik over spreek. Al deze onderwerpen gaan altijd gepaard met jarenlange kennis, ervaring en zijn altijd gebonden aan wie ik ben, wat ik doe en waar ik voor sta. Alle thema’s waar ik over spreek zijn altijd te herleiden naar mijn persoonlijke verhaal, met persoonlijke voorbeelden, waardoor een spreekbeurt of een lezing direct al persoonlijk wordt gemaakt en een verbinding legt met uw publiek. Ongeacht hoe groot of klein het publiek is. Soms ontroerend, soms met een beetje humor en bovenal altijd inspirerend en blik vernieuwend. Een Nederland dat (multi)cultureel veranderd is, vraagt om een spreker van deze tijd; een burger die dit land en al het andere vanuit twee werelden heeft beleeft en nog steeds doet.

Onderwerpen
U kunt mij voor de volgende onderwerpen boeken:

    * (Etnische) Diversiteit
    * Hokjes denken (interactieve lezing)
    * Vluchtverhaal
    * Ondernemen
    * (Personal) branding (inhoud uit mijn boek)
    * Netwerken (inhoud uit mijn boek)

Geregeld deel ik mijn verhaal als vluchteling. Dat werkt vaak inspirerend, maar bovenal verhelderend. Het vaakst spreek ik over diversiteit en geef ik workshops hokjesdenken. Beiden hebben te maken met mijn platform en maatschappelijk antwoord Voorbeeld Allochtoon. Ook spreek ik geregeld over het behalen van persoonlijk succes en ambities, waar ik een boek over heb geschreven. Netwerken en personal branding zijn onderwerpen waar ik me heel erg in heb verdiept en succesvol in praktijk heb gebracht. Want deze laatste twee heb ik kunnen inzetten om mij als allochtoon zijnde te profileren ten positieve om mijn persoonlijke doelen na te streven. Of u nou allochtoon of autochtoon bent, u zult zeker geïnspireerd raken en nieuwe inzichten krijgen. Want de principes zijn toepasbaar voor iedereen!

Prijzen
Ik ben tussen de 15 minuten en 90 minuten te boeken. Wilt u weten wat het kost? De prijs is afhankelijk van de duur van spreken en uw wensen. Mail naar info@voorbeeld-allochtoon.nl om te informeren naar de mogelijkheden.

Wie gingen u voor?
In de afgelopen jaren heb ik op vele podia gestaan en voor vele bedrijven en instellingen gesproken. U kunt denken aan multinationals als PwC, PostNL maar ook bijvoorbeeld aan gemeente Den Haag, MJD en aan business netwerkborrels.

Wat zeggen anderen?