Wat doet George?

Sinds 2012 is hij de initiatiefnemer en redacteur van Voorbeeld Allochtoon. Het concept bestaat uit een deel (publieke) platform en voor een deel uit een bedrijf die lezingen en workshops verzorgt over onderwerpen: (etnische) diversiteit, vluchtelingen en workshops over hokjesdenken.  George is bij het platform redacteur en columnist. 

Vanuit het bedrijfsgedeelte, en externe sprekers bureaus, is George spreker over de onderwerpen: ondernemen, personal & corporate branding, (etnische) diversiteit en geeft hij workshops over hokjesdenken.

George is sinds april 2018 directeur grootaandeelhouder (DGA) en de bedenker van het snelgroeiende pasta-startup; Helpman’s Pasta’s B.V., die gevestigd is in Groningen. 

George heeft inmiddels samengewerkt met bedrijven als Google, IBM, YoungCapital en ABN AMRO, heeft spreekopdrachten gedaan voor bedrijven als PwC en waterbedrijf PWN, workshops verzocht over hokjesdenken voor verschillende grote organisatie, uitzendbureau’s, hogescholen en gemeentes en heeft hij over ondernemerschap en branding gesproken voor verschillende businessclubs. 

In zijn vrije tijd coacht hij jonge en startende ondernemers met het opzetten en uitgroeien van hun idee/bedrijf.